مواد لازم:
- تره فرنگی ۸ ساقه
- سیر ۱ بوته
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- گردو ۲ قاشق غذاخوری
- زرشک ۱۰۰ گرم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1- تره فرنگی و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید.
2- تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. بر روی آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و مواد را با همزن دستی خوب با هم ترکیب کنید.
3- می توانید به دلخواه از زعفران دم کرده، گردو و زرشک هم در کوکو استفاده کنید. آن ها را با سایر مواد خوب مخلوط کنید.
4- در تابه ای روی حرارت متوسط قدری روغن بریزید و گرم کنید. مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
5- وقتی کوکو خودش را گرفت درب ظرف را بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.
بازار
6- با کمک کفگیر کوکو را به قطعات با سایز دلخواه تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر آن ها هم کمی طلایی شود.
نکات:
1 - تره فرنگی ها را پاک کنید تمیز بشویید. بعد از اینکه خشک شدند، آن ها را ریز خرد کنید.
2 - سیر را ریز خرد کنید.
3 - می توانید گردو را ریز خرد و یا آسیاب کنید.
4 - زرشک را قبل از استفاده بشویید.