نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اول از همه انتخاب گوشت مناسب اهمیت داره که  ترکیب ۵۰/۵۰ از قلوه گاه و خرده راسته یا توپوز هستش
ولی انتخاب اینکه کامل گوسفندی باشه یا ترکیب گوسفند و گوساله دست خودتونه
و اینکه این ترکیب نیاز به دنبه داره یا نه بستگی به میزان چربی قلوه گاه داره
چون میزان چربی مناسب همونقدر که برای نرم و لطیف شدن کباب مهمه ، به همون اندازه هم بیش از اندازه بودنش  باعث ریختن و باز شدن کباب ها از روی سیخ میشه.
 پس اگر چربی قلوه گاه کافی بود نیاز به اضافه کردن دنبه نیست.
 نکته بعدی خشک بودن و خنک بودن گوشت ها هنگام چرخ کردن هست

البته بگم که اکثر آشپز رستوران ها معتقدن گوشت کوبیده رو نباید شست چون باعث میشه گوشت یکدست نشه و البته تو حجم بالا من بهشون حق میدم
 ولی در حجم خونگی حتما میشوریم و خشک میکنیم.
نکته بعد اینکه آب پیاز کامل گرفته بشه و به ازای هر یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم پیاز سفید آب گرفته و ۲۰ گرم نمک و۸ -۱۵ گرم فلفل سیاه نیازه
همین 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره