نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

اشتباهات رایج در دم کردن چای

منبع
خراسان
بروزرسانی
اشتباهات رایج در دم کردن چای

خراسان/ دم کردن چای فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند. اما در این بین اشتباهات رایج در دم کردن چای می‌تواند شما را از نتیجه مطلوب دور کند. اشتباهاتی که در ادامه مرورشان می‌کنیم:
1. استفاده از آب نامناسب: آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
2. جوش آمدن بیش از حد آب: جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.
3. استفاده از قوری نامناسب: قوری‌های فلزی طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قوری‌های چینی یا شیشه‌ای بهترین گزینه برای دم کردن چای هستند.
4. دم کردن بیش از حد: دم کردن بیش از حد چای، باعث تلخی و گس شدن آن می‌شود.
5. استفاده نکردن از صافی: تفاله‌های چای طعم و رنگ چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

6. بی‌توجهی به نوع چای: برای دم کردن چای‌های طعم‌دار مانند چای نعناع یا چای ترش، از آب ولرم استفاده کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره