طرز تهیه کوکو بادکوبه؛ خوشمزهای از خطه گیلان
تبیان/یکی از غذاهای محبوب خطه شمال کشور که بیشتر در مهمانیهای رسمی و مراسم عروسی طبخ میشود، کوکو مرغ یا بادکوبه است. مرغ، تخم مرغ و آبلیموی تازه مواد اصلی تشکیل دهنده این کوکوست.
موادلازم:
تخم مرغ ۳عدد
پیاز نگینی ریزشده یک عددبزرگ
نصف سینه مرغ آبپزشده
مغزگردو وزرشک درصورت دلخواه
نمک وادویه به میزان لازم
سیب زمینی نگینی شده ۳عدد
موادسس:
رب گوجه یک ق غ
ادویه
آب یک لیوان
▪️سیب زمینی رو نگینی ریز میکنیم داخل روغن یکمی که سرخ شد بهش پیاز رو اضافه کرده اجازه میدیم هردوباهم سرخ بشن سینه مرغ روهم ازقبل میذاریم بپزه، سینه مرغ پخته رورکاملا خرد میکنیم بهش سیب زمینی وپیازسرخ شده،نمک، ادویه و تخم مرغ رواضافه وهم میزنیم وداخل روغن دوطرفش روسرخ میکنیم.
▪️برای سس کوکو رب گوجه وادویه روباهم تفت میدیم بهش یک لیوان آب اضافه میکنیم جوش که اومد کوکوروداخل سس میذاریم برش میدیم و اجازه میدیم سس به خرد کوکو بره و بعد میتونین بانان یابرنج نوش جان کنید
نکته: اصالت این غذا بدون سس هست ولی با سس نرمتر و خوشمزه تره.