نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این دستور

منبع
نمناک
بروزرسانی
 کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این دستور

نمناک/ یکی از محبوب ترین کیک های خانگی یا کافی شاپی، کیک خیس شکلاتی است که اغلب بچه ها عاشقش هستند. امروز رسپی ویژه ای برای علاقه مندان به پخت کیک های خوشمزه داریم.
مواد لازم کیک خیس شکلاتی
شیر یا آب گرم1 لیوان
پودر هات چاکلت1 بسته
تخم مرغ4 عدد
شکر 1 لیوان

وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع1/2 لیوان
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
آرد سفید2 لیوان
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
مواد لازم برای گاناش کیک خیس
خام صبحانه یا خامه قنادی100 گرم
شکلات تخته ای100 گرم
آموزش پخت کیک خیس شکلاتی داخل فر
ابتدا شیر یا آب گرم رو همراه یک بسته پودر هات چاکلت ترکیب و خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود؛ حتما دورگیری را انجام میدهیم تا در آخر کیک بوی بدی نداشته باشد.
در ظرفی دیگر روغن مایع را با پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و مجددا یک دقیقه هم میزنیم.

در این مرحله ترکیب شیر و هات چاکلت را هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم و سپس کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.
قالب میان تهی 25 سانتی خود را با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم.
سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و حدود 45 الی 50 دقیقه داخل فر 170 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده است قرار میدهیم.
پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا خنک شده و آماده ریختن گاناش شود.
طرز تهیه گاناش 
خام صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیر مستقیم گرم کرده و سپس 100 گرم شکلات تخته ای خورد شده داخلش می ریزیم و خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک دست شود.
بعد از آنکه کاملا یکدست شد و از روی حرارت غیر مستقیم برداشتید و کمی خنک تر شد، میتوانید روی کیک ریخته و سپس سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره