نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه لواشک خونگی 

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ باورت میشه این لواشک خوشرنگ و خوشمزه سه ساعته تو خونه آماده میشه؟😳
هر میوه‌ای که مدنظرتونه رو با حرارت متوسط و یک فنجون آب بذارین بپزه.
هسته اون میوه رو ابتدای کار یا در انتها که میوه‌ها پخت می‌تونین به راحتی جدا کنین.
یک ربع بعد کف روی میوه‌ها رو بردارین تا لواشک خوشرنگ شه، در صورت دلخواه نمک و گلپر اضافه کنین، بعد از پختن میوه‌ها رو با بلندر، له کنین تا یک دست شه و اجازه بدین کاملا خنک شه.
داخل سینی فلزی رو نایلون بندازین، روی نایلون رو با چند قطره روغن چرب کنید و مواد لواشک رو بریزین داخلش.
یه قابلمه رو پر آب کنین و بذارین تا جوش بیاد. بعد سینی رو بذارین روی قابلمه و حدودا سه ساعت اجازه بدین بمونه تا موادتون خشک شه و لواشکتون آماده شه.


🥣 سایز قابلمه‌تون تقریبا برابر با سینی باشه، که تمام لواشک یکدست خشک

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره