نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

3 نکته برای خوش‌رنگ شدن خورش  

منبع
خراسان
بروزرسانی
3 نکته برای خوش‌رنگ شدن خورش  

خراسان/برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورش‌های قرمز رنگ مثل خورش قیمه، خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکته‌های ریز و مهمی وجود دارد. برای خوش‎رنگ شدن خورش‌های قرمز نکات زیر را رعایت کنید: 
 از زعفران استفاده کنید| برای خوش رنگ و معطر شدن خورش های قرمز، یک قاشق غذاخوری گلاب، نوک قاشق چای‎خوری پودر هل یا یک قاشق غذاخوری عرق هل و یک چهارم استکان زعفران دم کرده را ترکیب کنید و در خورش بریزید تا رنگ خورشت‎تان معرکه شود. 
رب را تفت دهید| رب گوجه را قبل از افزودن به خورش حتما تفت دهید، افزودن رب گوجه بدون تفت دادن به خورش موجب بد رنگ شدن خورش می‎شود. می‌توانید برای بهتر شدن رنگ خورش، رب را با مقدار کمی شکر تفت دهید و سپس به خورش بیفزایید.
از پودر دارچین استفاده نکنید| در خورش‌های قرمز هیچ گاه از پودر دارچین استفاده نکنید زیرا موجب تغییر رنگ خورش و سیاه شدن رنگ آن می‌شود، به جای پودر دارچین، یک ربع آخر پخت خورش کمی چوب دارچین را به خورش بیفزایید و در آخر پخت از خورش خارج کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره