3 نکته برای خوشرنگ شدن خورش
خراسان/برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورشهای قرمز رنگ مثل خورش قیمه، خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکتههای ریز و مهمی وجود دارد. برای خوشرنگ شدن خورشهای قرمز نکات زیر را رعایت کنید:
از زعفران استفاده کنید| برای خوش رنگ و معطر شدن خورش های قرمز، یک قاشق غذاخوری گلاب، نوک قاشق چایخوری پودر هل یا یک قاشق غذاخوری عرق هل و یک چهارم استکان زعفران دم کرده را ترکیب کنید و در خورش بریزید تا رنگ خورشتتان معرکه شود.
رب را تفت دهید| رب گوجه را قبل از افزودن به خورش حتما تفت دهید، افزودن رب گوجه بدون تفت دادن به خورش موجب بد رنگ شدن خورش میشود. میتوانید برای بهتر شدن رنگ خورش، رب را با مقدار کمی شکر تفت دهید و سپس به خورش بیفزایید.
از پودر دارچین استفاده نکنید| در خورشهای قرمز هیچ گاه از پودر دارچین استفاده نکنید زیرا موجب تغییر رنگ خورش و سیاه شدن رنگ آن میشود، به جای پودر دارچین، یک ربع آخر پخت خورش کمی چوب دارچین را به خورش بیفزایید و در آخر پخت از خورش خارج کنید.