نماد آخرین خبر

طرز تهیه مرغ پیتزا ایتالیایی

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهیه مرغ پیتزا ایتالیایی

بیتوته/  شاید پخت مرغ سوخاری ساده کسل کننده شده باشد. با کمی خلاقیت آن را تبدیل به مرغ پیتزایی کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم مرغ پیتزا ایتالیایی :
خرده نان چاشنی شده ایتالیایی½ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده¼ فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده1 قاشق چایخوری
آرد همه منظوره½ فنجان 
تخم مرغ1 عدد
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان2 نصف
سس پیتزا، تقسیم شده½ فنجان
پنیر موزارلای رنده شده½ فنجان
برش های پپرونی، برای مزه به مقدار لازم
 

طرز تهیه مرغ پیتزایی ایتالیایی :
برای تهیه مرغ پیتزایی، ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
خرده های نان، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کم عمق ترکیب کنید. آرد را در ظرف دیگری بریزید. تخم مرغ و آب لیمو را در ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
هر سینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بریزید. دوباره در مخلوط تخم مرغ بغلتانید و بعد در مخلوط خرده نان فرو کنید تا پوشش داده شود. سینه های مرغ روکش شده را در یک ظرف پخت یا سینی فر قرار دهید.

سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و سطح روی آن ها طلایی شود. مدت زمان پخت به قدرت گرما و دمای فر شما بستگی دارد.
روی هر سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بریزید، نیمی از پنیر موزارلا را روی هر کدام از سینه ها پخش کنید و نیمی از برش های پپرونی را روی هر کدام قرار دهید.
مرغ ها را دوباره داخل فر قرار بدهید تا پنیر روی آن آب شده و سرخ شود.
نکته هایی برای پخت مرغ پیتزایی :
• می توانید پپرونی ها را به صورت ریز خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.
• حتی می توانید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده کنید.
• این مرغ ها را می توانید داخل سرخ کن بدون روغن نیز تهیه کنید.
• این غذا را می توانید داخل تابه تهیه کنید. و یا داخل ظرف پختی قرار بدهید که به طور کامل آن را بپوشاند و با سس و پنیر و پپرونی بپوشانید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره