22
9
3.9K
22
9
3.9K
آخرین خبر/ مواد لازم
بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱/۴ لیوان
ژلاتین ۱۰ گرم
قالب ۲۰-۲۳ سانتی
طرز تهیه:
1️⃣ بیسکوئیت وپودر کن کره آب شده اضافه کن و خوب قاطی کن، کف قابلمه کمربندی کاغذ روغنی بذار بیسکویت ها بریز و خوب فشرده کن و نیم ساعت بذار فریزر
2️⃣ خامه بزن تا پف کنه بعد پنیر خامه ای اضافه کن و خوب قاطی کن (۳ دقیقه) بعد ژلاتین و با آب جوش قاطی کت و بریز رومواد ودوباره خوب قاطیشون کن
3️⃣ بریز تو قالب روش و صاف کن و ۲۴ ساعت بذار یخچال
نوش جونتون