نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه بادمجون شکم پر گیلانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ بدون گوشت و مرغ و برنج، این بادمجون شکم پر گیلانی رو درست کن و لذتشو ببر😋👌🏻
مواد لازم:بادمجون ۳ عدد،گردو ۲۰۰ گرم،سبزی های معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش(اگه نداشتین گشنیز و جعفری)،پیاز ۱ عدد درشت،سیر ۲ حبه،رب گوجه ۱ ق غ خ،رب انار ۲ ق غ خ،ادویه(فلفل سیاه،زردچوبه،پولبیبر)
نکته: بادمجون هارو حتما با درب بسته سرخ کنین،تا روغن کمتری جذب کنه.حتی میتونین یه مقدار ماست رو با فرچه به بادمجون بزنین بعد سرخ کنین،تا روغن جذب بادمجون نشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar