نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ریزه کاری های تهیه حلوای هویج مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
یک کیلو هویج
دو پیمانه آرد
چهار پیمانه آب
یک پیمانه گلاب
نصف پیمانه عرق هل یا یک ق چ پودر هل

چهار ق غ زعفران دمکرده
یک پیمانه مخلوط کره و روغن
دو پیمانه شکر
یک بار برای همیشه تمام فوت و فن هاشو یاد بگیر میدونم که خیلی به دردت میخوره.
یک کیلو هویج رو پوست بگیرید و خرد کنید و همراه دو لیوان آب و چند دانه ی هل نیمکوب بزارید کاملا بپزه.
هویج های پخته شده رو تا زمانی که هنوز داغه همراه دو پیمانه آب یک پیمانه گلاب نصف پیمانه عرق هل دو پیمانه شکر داخل غذا ساز بریزید و کاملا میکس کنید و کنار بزارید.
دو پیمانه آرد رو داخل تابه بریزید و با حرارت خیلی کم تفت بدید اگه نیازه از شعله پخش کن استفاده کنید.
مهم ترین مرحله ی پخت همه ی حلوا ها تفت دادن آرد هست اگه شعله زیاد باشه مقداری از آرد میسوزه کمی خام میمونه و حلوا تلخ میشه علت اذیت شدن معده بعد از خوردن حلوا هم همین هست پس با صبوری آرد رو تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شه بهتره از تابه ی بزرگ و پهن استفاده کنید که کارتون راحت تر باشه.
بوی خامی آرد که گرفته شد شعله رو خاموش آرد رو یک طرف تابه جمع کرده و الک کنید این کار باعث میشه حلوا لطیف شه
شعله رو روشن کنید مخلوط کره و روغن رو به آرد اضافه کرده و هم بزنید مایع حلوا در این مرحله باید رقیق باشه اگه نیازه دوباره روغن اضافه کنید حدود ده دقیقه دیگه تفت بدید تا رنگ آرد کمی تغییر کنه برای حلوا های رنگ روشن مثل حلوای هویج
نباید این مرحله آرد زیاد تفت بخوره.
هویج پوره شده رو همراه زعفران دمکرده اضافه کرده و دائم هم بزنید تا آب حلوا کشیده شه و به روغن بیفته و یک طرف تابه جمع شه.

چند دقیقه ی آخر طبق تصویر حلوا رو گهواره کنید.
به جرات میتونم بگم حلوای هویج یکی از مجلسی ترین حلوا هاست که خیلی لطیفه و براحتی میشه ماسوره زد از خوشمزگیش هم که هر چی بگم کم گفتم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره