نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه رول های تابستانی وگان

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهیه رول های تابستانی وگان

بیتوته/ این رول های کاغذ برنجی، که به عنوان رول‌های تابستانی سبزیجات نیز شناخته می‌شوند، به راحتی تهیه می‌شوند و برای یک میان‌وعده مقوی، پیش‌غذا یا غذای سریع و رژیمی عالی هستند.
من عاشق این هستم که این رول های وگان با سبزیجات تازه پر شده اند. این یک راه عالی برای افزایش و لذت بردن از مصرف روزانه سبزیجات است.
مهمتر از همه، رولت های تابستانی با سس بادام زمینی ممکن است بهترین ترکیب در کل دنیا باشد. این سس بادام زمینی خوش طعم و خامه‌ای برای رول‌های تابستانی برای غوطه‌وری مناسب است، اما روی رشته‌های برنج (نودل) نیز خوشمزه است!
میزان کالری: 369 کیلو کالری
 مواد لازم :
کاغذ برنجی8 ورق
رشته برنج پخته شده (نودل)1 فنجان
کاهو خرد شده1 فنجان
هویج خلال شده1 فنجان
خیار خلال شده1 فنجان
کلم قرمز خرد شده1 فنجان
گشنیز1 فنجان
انبه نازک برش داده شده½ فنجان
مواد لازم برای سس بادام زمینی :
کره بادام زمینی½ فنجان
سس سویا¼ فنجان
زنجبیل تازه رنده شده½ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده1 حبه

روغن کنجد1 قاشق غذاخوری
شربت افرا1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده½ قاشق چایخوری
آب خنک3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رول های سبزیجات تابستانی :
تمام مواد لازم را همانطور که در بالا ذکر شد بشویید و به برش های خلالی و خرد شده خرد کنید و آماده کنید.

همه مواد سس بادام زمینی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و یک ورق کاغذ برنج را در آب فرو کنید تا کل ورق خیس شود. فوراً از آب خارج کنید و به آرامی آب اضافی را با یک حوله ظرف تمیز پاک کنید.

کاغذ برنج را روی یک تخته برش قرار دهید و میوه ها و سبزیجات مورد نظر خود را در وسط کاغذ برنج پر کنید (تصویر زیر را ببینید).
سپس کاغذ برنج را مانند بوریتو بغلتانید. با گرفتن نزدیک ترین سمت بدن و کشیدن آن روی تپه مواد شروع کنید. سپس هر دو سمت راست و چپ را روی آن برگردانید و باز رول کنید.
این روند را تا زمانی که هر رول تابستانی را یکی یکی پر و بسته بندی کنید ادامه دهید. در نهایت رول را از وسط برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. برای سرو در سس بادام زمینی فرو کنید و میل کنید و از آن لذت ببرید!
پس از چیدن در ظرف سرو روی آن مقداری کنجد بپاشید

نکته :
• می توانید از سبزیجات مورد علاقه ی خود استفاده کنید.
• هنگام رول کردن دقت کنید که محکم رول کنید تا پس از نصف کردن رول باز نشود.
روش نگهداری :
• سس را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کرد.
• رول های تابستانی را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره