خوراک مرغ با سس سیر عسلی محشر میشه
تبیان/ چی لازم دارم:
4 تکه سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
2 قاشق غذاخوری عسل
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
4 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی
نمک و فلفل به مقدار لازم
450 گرم کلم دکمهای، نصف شده
4 عدد سیبزمینی قرمز (شیرین)، خرد شده
12 عدد گوجهفرنگی گیلاسی، نصف شده
روغن زیتون
چطور بپزم:
1. از قبل دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. در یک کاسه، روغن زیتون، عسل، سیر، خردل دیژون و چاشنی ایتالیایی را مخلوط میکنیم. (خردل دیژون یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که در تهیه آن به جای آبغوره از سرکه استفاده میشود).
3. کف یک سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی پوشانده و تکههای سینه مرغ را در وسط آن میگذاریم. مرغها را با سس سیر عسلی طعمدار میکنیم.
4. بعد کلم دکمهای، سیبزمینی و گوجهفرنگیها را دو طرف مرغها پخش میکنیم. کمی نمک، فلفل و روغن زیتون روی آنها میریزیم.
5. به مدت 30 دقیقه میپزیم تا مرغها مغزپخت و سیبزمینیها نرم شوند.
6. با جعفری خرد شده تزیین کنید.
7. خوراک مرغ با سس سیر عسلی حاضر است. نوش جان