نماد آخرین خبر

طرز تهیه کیک پنبه‌ای ساده بدون شیر

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه کیک پنبه‌ای ساده بدون شیر

نمناک/ اگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیف و پفداری دارد و برای یک عصرانه فوق العاده مناسب است. کیک پنبه ای را می توانید برای انواع جشن ها بپزید و با خامه و اسمارتیز و... تزئین کرده وسرو نمایید.

طرز تهیه کیک پنبه ای خانگی نرم و لطیف
در ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ده دقیقه در یک جهت هم بزنید.
در حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ ندهد.
روغن و ماست را به ترتیب به مواد بیافزایید و مواد را کمی هم بزنید.
در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
آرد را به تدریج به مواد کیک بیافزایید.
مواد را خیلی کم و در یک جهت هم بزنید.
پودر نارگیل را اضافه کنید تا کیک عطر و طعم خوبی بگیرد.
درون قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و آهسته به زمین بزنید تا هواگیری شود.
کیک را به مدت یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه قرار دهید.
بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کرده و تزئین نمایید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره