2
1
1.6K
2
1
1.6K
آخرین خبر/ نکته اول :مهم اینه که آب و کم کم اضافه کن تا دستت باز باشه برای اضافه کردن یخ و آب سرد که خورشتت حسابی روغن بده.
✅ دوم :سعی کن از پیاز قرمز استفاده کنی چون رنگ فسنجون و تیره میکنه
✅ سوم :حتما اون پوست سیاه دور بریز و گردو رو خوب آسیاب کن
مرغ و میتونی وسط پخت اضافه کنی
رب انار بستگی به ذائقه شما داره
✅ نکته :اگه میخوای فسنجون ملسی داشته باشی نمک زیاد نزن کم بزن
شکر دوست داشتی بازم به ذائقه شما ربط داره
قرص آهن تاثیری تو مزه غذا نداره 👌😍