نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راز یک فسنجان پرروغن و سیاه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  نکته اول :مهم اینه که آب و کم کم اضافه کن تا دستت باز باشه برای اضافه کردن یخ و آب سرد که خورشتت حسابی روغن بده. 
✅ دوم :سعی کن از پیاز قرمز استفاده کنی چون رنگ فسنجون و تیره میکنه 
✅ سوم :حتما اون پوست سیاه دور بریز و گردو رو خوب آسیاب کن 
مرغ و میتونی وسط پخت اضافه کنی 
رب انار بستگی به ذائقه شما داره 
✅ نکته :اگه میخوای فسنجون ملسی داشته باشی نمک زیاد نزن کم بزن 

شکر دوست داشتی بازم به ذائقه شما ربط داره 
قرص آهن تاثیری تو مزه غذا نداره 👌😍

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره