خوراک بامیه و دال عدس
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ خوراک بامیه و دال عدس سالم و سرشار از پروتئین و فیبر
دال عدس یک پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه برای پخت دال عدس
بامیه ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل تند (اختیاری) یک عدد
گوجه یک عدد
حریره سیر زنجبیل یک ق چ
فلفل کشمیری یک ق چ
زردچوبه یک چهارم ق چ
پودر تخم گشنیز یک ق چ
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک
دانه زیره سبز نصف ق چ
🥘 دال عدس رو بپزین، بامیهها رو برش بزنین و ۸ دقیقه تو روغن سرخ و جمع کنید، تو همون تابه زیره رو یکم تفت بدین، بعد پیاز و فلفل تا سبک بشه، بعد گوجه و حریره سیر و زنجبیل رو تفت بدین تا سبک بشه و به روغن بیفته، دال عدس رو اضافه کنین اگه خیلی رقیقه صبر کنین آبش کمی کشیده بشه، در آخر بذارید بامیه با مواد ۷ دقیقه بپزن.
🥘آخرش با سیر و زنجبیل خرد شده که تو روغن تفت دادین رو به همراه فلفل کشمیری یا پاپریکا تزیین و نوش جان کنین.