نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذا رو زیاد هم نزنید و پیاز رو زیاد نپزید!

منبع
تبيان
بروزرسانی
غذا رو زیاد هم نزنید و پیاز رو زیاد نپزید!

تبیان/ این طبیعیه که شما برای جلوگیری از سوختن غذا، اونو مرتب هم بزنید اما در عین حال باید بداپونید هم زدن بیش از حد غذا اتفاق بدیه که تو آشپزی شما می‌افته. 
در واقع هم زدن بیش از حد غذا مانع از رنگ گرفتنش می‌شه چون شما انواع ادویه‌های خوش‌طعم و خوش‌رنگ رو به غذا اضافه کردید و باید به ادویه‌ها فرصت بدید تا در زمانی که مواد غذایی داغ هستند به خوردشون برن و رنگ و لعابی رو که انتظار دارید رو به غذا بدن اما اگه مرتب غذا رو هم بزنید مواد غذایی مختلف رو از هم جدا کردید و مانع از ترکیب درست و حسابی‌شون با هم شدید و نتیجه‌اش هم اینه که غذاتون لعاب نمی‌ندازه و شل می‌شه. 
پس برای هم‌زدن غذا اصرار بیش از حد نداشته باشید مگر اینکه در دستور غذایی خاص به شما تاکید شده باشه که هم زدن باید دائم باشه.
بیش از حد پختن پیاز ممنوع!
معمولا پیاز رو به عنوان اولین ماده غذایی تو ماهیتابه می‌ریزیم؛ چون برای پختن و نرم‌شدن تو غذا، به زمان نیاز داره، ولی خیلی‌ها فکر می‌کنند که پیاز باید خیلی سرخ بشه.
در صورتی که فقط کافیه پیاز رو حدود یک دقیقه حرارت بدیم تا نرم بشه و مزه‌اش رو به غذا بده.

پختن پیاز بیشتر از یک دقیقه، باعث سوختن تکه‌های پیاز می‌شه و طعم بدی به غذا میده. 
یادتون باشه که پخت پیاز بعد از اضافه کردن بقیه مواد غذایی به ماهیتابه همچنان ادامه داره؛ پس با سوزوندن پیازها از همون اول، غذاتون رو خراب نکنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره