طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه
آخرین خبر/ خوشمزه ترین شیر برنجی میشه که تاحالا خوردید که یک بافت خامه ای و دلچسبی داره و طعمش معرکه است
مواد لازم:
_برنج نیم دانه ۲ پیمانه
_آب ۸ پیمانه
_شیر ۱۰ پیمانه
_شکر ۴ پیمانه
_خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
_کره ۱۰۰ گرم
_گلاب نصف پیمانه تا یک پیمانه
_عرق هل یا هل دم کرده یک سوم پیمانه
_وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برنج را چند سری آبکشی کنید و چند ساعت خیس بدید سپس برنج آبکش شده را به همراه ۸ پیمانه آب روی حرارت کم بزارید تا بپزد و برنج شکفته شود سپس شیر را طی دو مرحله اضافه کنید در مرحله اول نیمی از شیر را اضافه کرده هم بزنید و یک ربع بعد مابقی را اضافه کرده و و اجازه دهید تا جا بیفتد، بعد از حدوداً ۴۵ دقیقه شکر، گلاب، عرق هل، خامه صبحانه و کره را هم اضافه کنیدو حدوداً نیم ساعت بعد شیر برنج شما جا افتاده و آماده است، اگر دوست داشتید با گوشتکوب برقی چند پالس هم بزنید. بعد از اینکه از حرارت برداشتید وانیل را اضافه کرده هم بزنید و در ظرف جا کنید.
نوش جان
ویدئو از shima.rasoulzade