نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تکه ای به روش رستورانی

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
طرز تهیه عدس پلو با گوشت تکه ای به روش رستورانی

پارسی دی/ عدس پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه عالی دارد و این بار قرار است به صورت مجلسی این پلو را به شما یاد دهیم که به پلوی شاهانه نیز معروف است. طعم این غذا عالی است و می توانید از گوشت گوسفندی یا گاوی یا ماهیچه و گردن نیز به دلخواه تهیه کنید. این غذا برای مهمانی و مجالس گزینه خوبی می باشد. 
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
عدس 2 پیمانه
گوشت گوسفند 300 گرم
پیاز 4 عدد درشت

زرشک 1 ق غذا خوری
کشمش پلویی 1/2 پیمانه
هل 1 عدد شکسته
پودر دارچین برای لا به لای برنج
روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.زعفرون و چوب دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه عدس پلو با گوشت تکه ای
1مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید عدس را با مقداری آب برای یک ساعت خیس کنید. برنج را نیز خوب بشورید و برای چندساعت خیس کنید. گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید.
2مرحله دوم: پخت گوشت
یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و رنده یا نگینی ریز خرد کنید به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد کمی زعفران اضافه کنید و چوب دارچین را نیز اضافه کنید و روی گوشت آب جوش بریزید و بگذارید تا برای چند ساعت گوشت کاملا پخته شود.
3مرحله سوم: پخت عدس
در ادامه باید عدس را به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود و بعد برنج را روی حرارت قرار دهید و زمانی که بجوش آمد و نرم شد باید عدس را نیز اضافه کنید و آبکش کنید و کف قابمله ته دیگ دلخواه قرار دهید و عدس پلو را لا به لا بریزید و دارچین لای پلو بریزید و دم بگذارید.
4مرحله سوم: تهیه پیاز داغ و کشمش
برای روی این پلو باید 3 پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. کشمش را نیز به همراه کره و هل تفت دهید تا سبک و پفکی شود. وقتی گوشت خوب پخته شد باید کمی زعفران اضافه کنید و زرشک را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. حالا برای سرو این پلو خوشمزه عدس پلو را داخل دیس کشیده و بعد پیاز داغ و کشمش را ریخته و گوشت پخته شده را وسط پلو بریزید. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar