4
0
1.4K
آخرین خبر/مواد لازم:
سیب زمینی کوچک: ده عدد
نمک و فلفل یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
برای سس مخصوص:
زرده تخم مرغ یک عدد
سرکه: یک قاشق غذاخوری
نصف لیمو ترش
نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: دو قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
شوید، جعفری و پیازچه ی خرد شده: هرکدام یک قاشق غذاخوری
دو عدد خیار
یک عدد پیاز بنفش
نکته: اگه حس بدی به زرده تخم مرغ خام دارین میتونین مراحل هم زدن سس رو، روی حرارت بخار آب انجام بدین. ولی پنج دقیقه هم زدن سس، با موادی که بهتون گفتم، هیچ اثری از بوی تخم مرغ باقی نمیذاره.
نکته: سیب زمینی ها رو نیم ساعت آب پز کنین و بعد تنوریشون کنین تا کاملا ترد بشن.
حتما این سالاد سیب زمینی رو امتحان کنین