نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترافل مغز دار را با چای سرو کنید

منبع
تبيان
بروزرسانی

تبیان/  برای مهمونی‌ها واقعا خوبه
موزها رو با چنگال له کنید و بعد بک بسته بیسکویت رو‌ در خردکن خرد و ۲ قاشق غذاخوری پودر شکلات روی بیسکویت‌ها بریزید و بعد موزها رو بهش اضافه کنید.
 گلوله‌هایی رو به اندازه گردو از مواد جدا کنید و وسطش رو با انگشت فشار داده و با نوتلا یا شکلات صبحانه پر کنید.
 بعد در ظرفی گردو یا فندق خرد شده رو به شکلات آب شده اضافه و ترافل‌ها رو در اون غلطت بدید و در یخچال بذاری  تا سفت بشه.
نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره