لطیف ترین دسر دنیا را با نان تست بسازید!
آخرین خبر/کرم کارامل با نون تست
نون تست سفید یا سبوس ۲۰۰ گرم(حدودا ۶ تکه کوچک)
تخم مرغ ۳ عدد
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شیر ۳۵۰ میلی لیتر (۱ و ۱/۳ پ)
نون تست، شیرعسلی و شیر و تخم مرغ و وانیل رو داخل مخلوط بریزید و حسابی میکس کنید، داخل قالبی که از قبل با کارمل پوشوندین بریزید رسپی دقیق کارامل داخل کپشن هست و فویل بپیچید و بزارید تو قابلمه و تا نصفه قالب آب بریزید درش رو ببندید حدودا ۱ ساعت بعد حاضره خنک که شد برگردونید، برعکس تصورم اصلا بوی تخم مرغ نمیداد و من خیلی لذت بردم.
نوش جان.
طرز تهیه کارمل:
شکر ۱۰۰ گرم
آب گرم ۱۰۰ گرم
(میتونید از پیمانه هم استفاده کنید میزان شکر و آب برابر باشه)
شکر روی حرارت ذوب کنید تابه بزرگ باشه حرارت کم باشه که شکر نسوزه اولش اصلا هم نزنید بعد آب اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید کارامل هایی که سنگی شده باز بشه برای تست کارامل اون رو داخل آب یخ بریزید باید خودش رو بگیره و شل نباشه اگر شل بود بیشتر بجوشونید.
✅اگر بعد از یک ساعت هنوز خیلی شل بود دوباره روشو بپوشونید و داخل قابلمه بزارید.
✅حتما اجازه بدید از حرارت بیوفته و سرد شه بعد برگردونید
✅اگر به بوی تخم مرغ حساس هستین ۱ ق چ سر خالی وانیل هم بریزید.