نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راز درست کردن پیاز داغ ترد و‌ مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ میخوام یه رازی بهت بگم که هیچکس تا حالا بهت نگفته که چه جوری یه پیاز داغ ترد و‌مجلسی درست کنی 
برای درست کردن پیاز داغ کریسپی و ترد و خوشرنک فقط از پیاز سفید استفاده کنید جون نتیجه بهتری می گیرید 
پیازها را خلالی نازک برش بزنید
بعد در ابی که به جوش آمده  بریزید و مقداری نمک هم به آب اضافه کنید
بعد از به جوش آمدن آب اجازه بدین هشت تا ده دقیقه پیازها در آب بجوشه بعد ابکشی کنید و روش آب سرد بگیرید 
البته بعضی ها در زمانی که پیازها در اب میجوشه کنی زردچوبه اضافه می کنند که من اضافه نکردم چون رنگ و طعم طبیعی پیاز داغ را بیشتر دوست دارم ولی شما اگر مایل بودین میتونید کمی زردچوبه به آب اضافه کنید 
پیازهای ابکش شده را روی دستمال پهن کرده اجازه بدین کمی آبش گرفته بشه و هر چی بیشتر پیازها خشک بشه و آبش گرفته بشه راحت تر و سریع تر سرخ میشه و ترد تر میشه 
بعد از اینکه آب اضافی پیازها خشک شد در روغن فراوان و داغ داغ داغ سرخ کنید و هر بار فقط مقداری پیاز را در روغن سرخ کنید طوری که پیازها روی هم انباشه نشه 
مرتب هم بزنید تا پیازها به هم نچسبه و یکدست سرخ بشه 
یه کم تاکید میکنم کمی که طلایی شد از یک صافی و آبکش فلزی رد کنید تا روغن اضافیش گرفته بشه 
مرتب در ابکش با کفگیر زیر و رو کنید چون هنوز داغه اکر روی هم بذارید زیادی سرخ میشه و تیره میشه 
در آبکش دو درجه رنگ پیاز داغ تیره تر میشه برای همین باید یه کم روشن تر از روی اجاق برداریم تا زیادی قهوه ای رنگ نشه 
بعد هم بذارین روغن اضافی بره و خنک بشه 
میتونید با یک و نیم لیتر روغن ده کیلو پیاز داغ درست کنید 
روغن مانده هم برای سرخ کردن بادمجان و استفاده در غذا خیلی مناسبه جون عطر پیاز داغ گرفته 
حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید 

ویدئو از soli.cooking 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar