نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کیک کاکائویی به سبک ویژه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار ( لیوان دسته دار را کمی سرخالی پر کنید)
استکان استفاده شده 125 میلی معادل نصف لیوان دسته دار

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ متوسط هم دمای محیط (اگر بزرگ بود 3 عدد)
1 لیوان کمی سرخالی شکر (160 گرم)

1 استکان شیر (125 میلی)
1 استکان روغن مایع (110 میلی)
1 لیوان + نصف لیوان آرد (165 گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (25 گرم ، نشاسته ذرت یا گندم) 
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (40 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را داخل ظرف تمیز و خشک حداقل 5 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا قوامش مثل خامه شود.(وقتی شروع به کف کردن کرد رها نکنید هم بزنید با هم زدن قوامش غلیظ میشود)
بعد از این مرحله همزن برقی را کنار بذارید و با همزن دستی هم بزنید . روغن مایع و شیر را اضافه کنید یک دو دور از پایین به بالا هم بزنید .

مواد خشک را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و 2 بار از الک رد کنید و در 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید( اگر مواد خشک را یکجا اضافه کنید هم زدن سخت میشود و این باعث میشود پف تخم مرغ بخوابد)


مایه کیک را داخل قالب بریزید به دلخواه میتوانید سس شکلاتی ، شکلات اضافه کنید ( من سس آلبالویی و شکلات شیری استفاده کردم) در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید ( کیک من در 45 دقیقه پخت اما زمان پخت در فرها میتوانید تغییر کند 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس با سیخ چوبی پخت کیک را تست کنید)

برای سس آلبالو 1 لیوان آلبالوی یخ زده بدون هسته را با 2 قاشق غذاخوری شکر بجوشانید . 3_2 دقیقه که جوشید 1 قاشق مرباخوری نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید و به سس اضافه کنید و سریع هم بزنید. سپس از روی اجاق بردارید و با بلندر میکس کنید. وقتی سرد شود قوامش غلیظ میشود اگر قوامش خیلی غلیظ شد میتوانید با کمی آب رقیق کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره