نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

برای صبحانه امروز املت قارچ درست کنید

منبع
بروزرسانی
برای صبحانه امروز املت قارچ درست کنید

چی شی/املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. املت قارچ به دو روش اصلی طبخ می شود، روش اول استفاده از گوشت یا مرغ در املت است و روش دوم که در این آموزش برای شما آماده کرده ایم املت قارچ گیاهی بدون گوشت یا مرغ است. در تهیه این املت خوشمزه معمولا از سبزیجات معطر استفاده می شود، ما در این دستور از پیازچه استفاده می کنیم، اما شما می توانید نسبت به ذائقه خود از انواع سبزیجات معطر استفاده کنید. 
طرز تهیه املت فرانسوی
مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ 3 عدد
قارچ 4 عدد متوسط
پیازچه 3 ساقه

فلفل سبز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی
دستور پخت املت قارچ
برای تهیه املت قارچ مجلسی ابتدا پیازچه ها را می شوییم و کنار می گذاریم.قارچ ها را خیلی سریع آبکشی می کنیم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای برش می دهیم.
تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد قارچ های ورقه شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و یک پنس نمک روی قارچ ها می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بپزند.
اگر می خواهید قارچ ها آب زیادی از دست ندهند آن ها را داخل تابه داغ بریزید و تفت دهید ولی اگر می خواهید آب آن ها کاملا کشیده شود قارچ ها را داخل تابه سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبشان به طور کامل کشیده شود.
بعد تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا از لختی خارج شوند. سپس پیازچه ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
سپس با چاقو ریز خرد می کنیم و داخل تخم مرغ ها می ریزیم و و مجددا کاملا آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم و به قارچ ها اضافه می کنیم و مود را یک تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا املت خودش را بگیرد.
شعله زیاد را روشن می کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می دهیم دقیقا مانند بادمجان زمانی که می خواهیم کبابی کنیم و اجازه می دهیم تا کمی کبابی شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
سپس از انتهای آن ریز خرد می کنیم و روی املت می ریزیم.این کار را سریع انجام می دهیم،باعث می شود املت یک طعم تندی و دودی خوبی به خود بگیرد.البته می توانید از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید.
سپس از اینکه املت به طور کامل پخته شد با کفگیر نصف املت قارچ را بلند می کنیم و روی نیمه دیگر آن تا می زنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم و روی آن را با سس کچاب تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره