1
1
1.3K
1
1
1.3K
آخرین خبر/ این سیبزمینی رستورانی تردو خوشمزه رسپی کسیه که 6 سال توی رستوران سِرِنجِپیتیِ نیویورک کار کرده .
با این روش روغن کمی جذب میکنه و بعد از سرخ شدن ترد میمونه
مواد لازم :
سیبزمینی
نشاسته ی ذرت
نمک
آویشن
طرز تهیه :
سیبزمینی های برش خورده رو 3 بار بشور تا آبش شفاف بشه .
روی حرارت آب بذار و داخلش نمک بریز .
وقتی آب به جوش اومد سیبزمینی رو واسه یکی دودقیقه بجوشون و بعدش فورا بذارش توی آب یخ .
وقتی از آب یخ بیرون اوردی خوب خشکش کن .
وقتی خشک شدن بهش نشاسته ذرت بزن و مثل توی تصویر مخلوطش کن تا یک لایه نشاسته سطح سیبزمینی ها رو به صورت یکدست بپوشونه .
سیبزمینی رو توی روغن داغ هفت دقیقهونیم سرخشکن تا طلایی بشه
وقتی از روغن بیرون آوردی نمک آویشن بزن .
نوش جان