روشس متفاوت برای طبخ بادمجان مجلسی
تبيان
بروزرسانی
تبیان/ برای درست کردن این غذای خوشمزه
بادمجونها رو شسته و پوست گرفته بعد داخلش رو مث کلیپ خالی کنید، نمک بپاشید و نیم ساعت بذاری کنار تا تلخیش گرفته بشه، بعد با دستمال تمیزش کنید و در مقداری روغن سرخشون کنید، وقتی از داغی افتاد داخلش رو با پنیر پر و بذاری کنار
🥩نیم کیلو گوشت چرخشده رو با یه دونه پیاز رنده شده و نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا ورز بدید، بعد طبق کلیپ شکل بدید و در آخر باید خیلی خوب اطراف و قسمت پایین بادمجون با گوشت رو کاور کنید که در حین پخت باز نشه و پنیر خارج نشه.
🥘بعد در ظرف یا سینی فر قرار بدید و سس روش بریزید.
برای سس:
🥫 ۳ ق غ پوره گوجه فرنگی یا یک ق غ رب گوجه
🍾۴ ق غ زعفرون آبشده غلیظ
🍋 ۲ ق غ ابلیمو
🥣 ۳ ق غ روغن
همه رو باهم ترکیب و اضافه میکنیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت یکساعت و نیم بذارید.