طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه
آخرین خبر/ مواد لازم:
برای حدود ۳۰ تا کوکی سایز متوسط
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۲۴۰ گرم
تخم مرغ درشت ۱ عدد
ماست چکیده ۳۰ گرم
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
آرد شیرینی ۲۸۰ گرم
روغن مایع ۱۰ گرم
گلاب ۱ قغ
زعفران به دلخواه (من ۱ قغ زدم)
وانیل ۱ قچ (قابل حذف)
روغن صاف جایگزین نداره.
ماست شل استفاده نکن.
اگر شیرینی کِرِمی رنگ یا سفید میخوای،
زعفران حذف کن.
دستور:
روغن صاف + پودر قند رو ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزن.
کاااامل روشن و پفکی بشه.
تخم مرغ + وانیل اضافه کن و ۱ دقیقه بزن.
ماست + گلاب + زعفرون اضافه کن؛ ۳۰ ثانیه بزن.
روغن مایع اضافه کن و با لیسک یکدست کن.
آرد الک کن و یکدست کن (خمیر چسبناکه)
کشمش شسته و آب گرفته شده اضافه کن
با لیسک هم بزن.
استراحت یخچال نمیخواد.
مواد رو داخل قیف بریز و روی کاغذ روغنی پایپ کن.
بین کوکیا فاصله بده چون کمی پخش میشن.
فر برقی یا گازی،
با آخرین دمای ممکن (معمولاً ۲۵۰ درجه سانتیگراد)
به مدت ۵-۶ دقیقه بپز.
اگه از این تایم بیشتر بشه، کوکیا برشته و سفت میشن.
اگه زیر کوکی طلایی/قهوهای بود، پخت کافیه..