2
1
1.8K
2
1
1.8K
آخرین خبر/ مواد لازم:
یک پیمانه برنج
یک پیمانه شیر
یک پیمانه شکر
۱۵۰ گرم پودر نارگیل
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان سرخالی روغن مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
عسل و پودرپسته و خلال بادام برای تزیین
طرز تهیه:
برنج رو بشورید و با شیر ۴ ساعت بذارید تو یخچال تا خیس بخوره، حتما تو یخچال بذارین تا شیر خراب نشه، داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید، بقیه مواد رو اضافه و خوب میکس کنید، داخل قالب کاغذ بندازید و مواد رو بریزید، ۵۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید، بعد از خنک شدن از قالب خارج و کاغذ رو ازش جدا کنید، روی کیک رو با عسل براش و با مغزیجات تزئین کنید