12
2
4.6K
12
2
4.6K
آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر نیم لیتر
شکر نصف لیوان
آرد سفید یک و نیم ق غ
نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
زرده تخم مرغ ۱ عدد (در آخر دسر به هیچ عنوان طعم یا بوی تخم مرغ نمیده خیالتون راحت)
وانیل خالص نوک ق چ یا وانیل شکری ۱ ق چ
کره یا خامه صبحانه ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ برای کاراملی کردن
از ابتدای کاراملی کردن شکر حتما شعله ملایم باشه که شکر نسوزه.
۳-۴ ساعت تو یخچال بمونه حاضره ولی هرچی بیشتر بمونه برش زدن یا رول کردنش راحت تره (نازک باشه میتونین رول هم بکنین) من گذاشتم شب تا صبح تو یخچال.