نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهیه شیر عسلی خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر پرچرب: دو پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
کره: دو قاشق غذاخوری (اختیاری، برای افزایش طعم و بافت)
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری (اختیاری)

طرز تهیه:
ترکیب کردن شیر و شکر: ابتدا شیر و شکر رو تو یه قابلمه کوچک با ضخامت مناسب بریزید، روی حرارت ملایم قرار بدید و به آرامی مخلوط رو هم بزنید تا شکر کاملاً تو شیر حل بشه، پس از حل شدن شکر، شعله رو کمی زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید، وقتی مخلوط به جوش اومد، حرارت رو دوباره کم کنید و اجازه بدید شیر به آرامی بجوشه، این فرآیند ممکنه حدود 30 تا 45 دقیقه طول بکشه، حتماً هر چند وقت یک‌بار مخلوط رو هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبه، به مرور زمان، حجم شیر کم می‌شه و مخلوط به حالت غلیظ و کرمی درمیاد، وقتی مخلوط حدود نصف حجم اولیه‌اش شد، آماده است، تو این مرحله می‌تونید کره رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ذوب و مخلوط شه، اگه می‌خواید طعم شیر عسلی کمی بهتر شه، در انتهای کار وانیل رو اضافه کنید، بعد از آماده شدن، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید شیر عسلی خنک شه، بعد می‌تونید تو شیشه‌ی درب‌دار بریزید و تو یخچال نگهداری کنید. شیر عسلی خانگی معمولاً تا 2 هفته تو یخچال ماندگاری داره.

نکته‌ها:
کره و وانیل اختیاری هستند، اما کره بافت کرمی‌تری به شیر عسلی می‌دهد و وانیل عطر خوشایندی بهش اضافه می‌کنه
در تهیه شیر عسلی باید صبور باشید و حرارت را به آرامی کنترل کنید تا نتیجه بهتر بشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره