نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه ماش پلو با ته‌دیگ پیاز

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه ماش پلو با ته‌دیگ پیاز

فرارو/ پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرصع پلو و... از انواع پلو‌های مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. ماش پلو یکی از انواع پلو‌های مخلوط است که به دلیل داشتن دانه ماش بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد. ماش به تنهایی منبع غنی پروتئین است، از همین‌رو می‌توانید ماش پلو را به صورت دمی و بدون گوشت و مرغ تهیه کنید که در این صورت غذایی مناسب و کامل برای گیاه خواران محسوب می‌شود. ماش پلو با ته دیگ پیاز نوعی روش طبخ ماش پلو است که از ترکیب پلو و ماش با مرغ، زرشک، کشمش و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید این ماش پلوی خوشمزه و جدید را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش ماش پلو با ته دیگ پیاز همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
ماش: یک و نیم پیمانه
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۲ عدد

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
کشمش پلویی: نصف پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
کره: ۲۵ گرم
طرز تهیه
برای درست کردن این ماش پلو خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت ۴ ساعت کنار بگذارید. ماش را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری نمک و زردچوبه روی آن بپاشید و روی حرارت کمی تفت بدهید، سپس ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا ماش با حرارت کم بپزد. در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را خوب ریز کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا پیاز طلایی و سبک شود. حالا مرغ خرد شده را اضافه کنید و مقداری زردچوبه، فلفل، نمک و زعفران روی آن بریزید و مرغ را همراه با ادویه و پیاز چند دقیقه تفت بدهید. اجازه بدهید مرغ با آب خورش بپزد و نرم شود، سپس کشمش و زرشک خیس داده را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید و داخل صافی بریزید و ماش پخته و آبکش شده را روی برنج بریزید و هم بزنید. کف قابمله موردنظرتان کمی روغن بریزید و بعد یک عدد پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و کمی زعفران دم کرده روی پیاز‌ها بریزید. نیمی از برنج و ماش را داخل قابلمه بریزید و ترکیب مرغ و کشمش و زرشک را وسط برنج پخش کنید و بعد باقی برنج را روی مواد بریزید. در آخر کمی زعفران دم کرده و کره آب شده را روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید. ۴۵ دقیقه بعد ماش پلوی خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره