کاکا؛ یک دسر خوشمزه گیلانی برای پاییز
آخرین خبر/ شیرینی کاکا از شیرینی های ساده و خوشمزه شهرهای شمالی مثل گیلان و ماسوله می باشد و با کدو حلوایی درست می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی کاکا ساده و خوشمزه شمالی به روش گیلانی با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاکا
آرد سفید نصف لیوان
آرد گندم نصف لیوان
شکر نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا ماست یک چهارم لیوان
کدو حلوایی له شده و پخته 1 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
مراحل طرز تهیه شیرینی کاکا
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کاکا گیلانی ابتدا کدو حلوایی را پس از اینکه خوب شستیم بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد با مقدار کمی آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه کدو حلوایی پخت، پوست آن را جدا کرده و با قاشق فیله های آن را جدا کرده و له می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله در یک ظرف تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا حالت لختگی اش از بین برود. بعد شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه وانیل، شیر و گلاب را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم. سپس کدو حلوایی له شده یا پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شود. در صورت تمایل می توانید در این مرحله 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
در انتها آرد برنج، آرد گندم، دارچین و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و پس از الک کردن به صورت کم کم و تدریجی به موادمون اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیف شیرینی کاکا آماده شود.
مرحله ششم
حالا در یک تابه مقدار کافی روغن ریخته و روی حررارت می گذاریم تا روغن داغ شود. بعد از خمیر در اندازه های دلخواه برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم.
مرحله هفتم
بعد از اینکه هر دو طرف شیرینی ها به خوبی سرخ شدند آن ها را بر روی توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان بریزد. سپس به همراه چایی برای یک عصرانه بی نظیر و شمالی سرو می کنیم. / بارونک