داخل چای چه چیزهایی می توانم بریزم؟
آخرین خبر/ شما میتوانید برای تنوع بخشیدن به مزه چایتان، گیاهان دارویی، تکههای میوه و حتی عسل را نیز به چای اضافه کنید. در ادامه چند پیشنهاد عالی برای پاسخ به این سوال ارائه دادهایم:
مریم گلی
1 قاشق غذاخوری از برگهای مریمگلی تازه یا خشک را بردارید و آنها را به مدت 3 تا 5 دقیقه با چای خشک دمکنید. صاف کنید و برای طعم دادن عسل مخلوطکنید. تونیک ضدعفونیکننده به درمان زخمهای دهان و گلودرد کمک میکند.
ریحان
اجزای طعم چای را میتوان به دودسته تقسیم کرد: طعم (ترکیبات غیر فرار) و عطر (ترکیبات فرار). همه این مولکولهای معطر از پیش سازهای کاروتنوئیدها، لیپیدها، گلیکوزیدها و غیره و همچنین از واکنش میلارد تولید میشوند. در بررسی فعلی، ما بر مکانیسم تشکیل عطرهای اصلی در طول فرآیند تولید چای تمرکز میکنیم.
شما میتوانید با اضافه کردن چند برگ ریحان به چایتان طعم آن را خاکی کنید. ریحان خاصیت ضدالتهابی و ضد باکتریایی دارد. شما میتوانید ریحان را به چای سبز نیز اضافه کنید.
هل
هل یکی از بهترین گیاهان طعم دهنده چای هست. هل عطری خوش و تند به چای شما میدهد. چای هل دار میتواند به افزایش اشتهای شما کمک کند.
بهترین طعم دهنده چایی
اگر هنوز هم به دنبال بهترین طعم دهنده چای هستید پیشنهاد میکنیم مقداری برگ نعناع خشک، پوست خشکشده لیمو، زنجبیل، بابونه و غنچههای اسطوخودوس خشک را به چایتان اضافه کنید و از طعم بینظیرشان لذت ببرید.
طعم دهندههای گیاهی چایی
چای دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. نام علمی گیاه چای Camellia sinensis است. برای طعم دار کردن چای میتوانید تکههای میوه خشک، گیاهان معطر یا ادویهها را مستقیماً به چای اضافه کنید. هنگامیکه در آب داغ دمکرده، رایحه آنها در آب پخش میشود و درنتیجه به نوشیدنی طعم میدهد.
زعفران
یکی از بهترین گیاهان طعم دهنده چای، زعفران هست. زعفران یکی از بهترین مسکنها برای دردهای شکمی هست. همچنین فشارخون را تنظیم میکند و از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
دارچین
دارچین یکی از ادویههای پرمصرف هست. طبع دارچین گرم هست و اضافه کردن آن بهعنوان یک طعم دهنده برای فصول سرد سال بهترین راه برای گرم نگهداشتن بدن هست.
گل محمدی
عطر گلهای محمدی بسیار زیاد است. گل محمدی خاصیت آرامبخش دارد و بهترین نوشیدنی برای آخر شب هست زیرابه شما کمک میکند تا خوابی راحت و آرام داشته باشید.
بهطور خاص به چایدارچین فکر میکنید، یا چای سیاه، چای سیاه مخلوط با مجموعهای از ادویههای تند (دارچین، هل، میخک، فلفل سیاه و غیره)، که نوشیدنی غنی از طعم را ارائه میدهد.