طرز تهیه نودل قارچی
آخرین خبر/ مواد لازم :
سیب زمینی ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۵۰ گرم
مواد سس:
رب گوجه و سس سویا ۱ ق غ
پاپریکا دودی ۱ ق چ
ادویه باربیکیو ۱ق چ
پول بیبر ۱قچ
سیر ۲ حبه
جعفری تازه ۲ق غ
روغن ۶ تا ۷ ق غ
اول از همه سیب زمینی هارو بزارید بپزه ، بعد از پخت پوره کنید و بهش نشاسته ذرت اضافه کنید تا یه خمیر نرمی به دست بیاد،
حتما کف دستتون آرد بزنید تا به دستتون نچسبه.
از خمیرتون بردارید و گوله کنید و با دهانه بطری کوچیک بهش فرم قارچ رو بدید.
بعد بندازید توی آب جوش تا یکم بپزه، حدود ۱۰ دقیقه بمونه کافیه،
بعد از پخت میان روی آب با صافی برشون دارید و بندازیدشون توی آب و یخ و بعد از چند دقیقه برشون دارید.
برای سس ، رب و سس سویا و ادویه ها رو به همرا سیر و جعفری مخلوط کنید.
روغن رو بزارید کاملا داغ بشه و به ادویه ها اضافه کنید.
اگه روغن داغ داغ باشه سس پخته میشه و قشنگ لعاب میندازه،نکته مهم این نودل هم همین سس مخصوصه.
من چون پیازچه دوس ندارم از جعفری استفاده کردم، چون دستور اصلی هم پیازچه داره.
در آخر سس رو روی نودل ها بریزید