غذای معروف پاندا کونگفوکار که بچه ها عاشقش میشن
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ دامپیلینگ غذای معروف پاندای کونگفوکار
این سس مخصوص رو من جایگزین سس سویا و سس فلفل کردم ، چون بیشتر باب میل ایرانی ها هستش طبق دستور سس خودشون
مواد خمیر:
آرد ۲۰۰ گرم
آب به مقدار لازم
نمک ۱ ق چ خ
مواد میانی:
گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم
پیازچه ۷ تا ۷ عدد
قارچ حدود ۵ حدد
سس سویا ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
مواد سس:
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
روغن ۱ق غ
نمک و فلفل
برای پوره کردن:
گشنیز ۱ دسته
سس سویا ۱ ق غ
خامه ۳ ق غ خ
برای درست کردن خمیر حتما آب روکم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه.
یک ساعت حتما به خمیر استراحت بدید.
برای وردنه و قالب زدن خمیر حتما روی سطح کارتون آرد بپاشید.
دامپیلینگ هارو بیشتر از ۱۰ دقیقه بخارپز نکنید. بافت خمیر خراب میشه.
میتونید به جای بخارپز کردن سرخشون هم کنید.