مربای به خانگی؛ خوشرنگ و معطر
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
به نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب ۲ و نیم لیوان یا تا جاییکه روی به رو بپوشونه
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا ۱ ق مرباخوری آبلیموی طبیعی
طرز تهیه
میتونید به رو پوست بگیرید یا همونطور با پوست مربا درست کنید.
به رو به قطعات کوچیک خرد کنید و توی قابلمه بریزید و بهش آب رو اضافه کنید. درشو بزارید و نیم ساعت صبر کنید تا به بپزه بعد بهش شکر رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا شکر حل بشه و آب شروع به جوشیدن کنه. حرارت رو کم کنید، دور در قابلمه یه دستمال بپیچید یا دمکنی بزارید و ۲/۵ تا ۳ ساعت بهش زمان بدید تا با حرارت کن قل بخوره و خوشرنگ بشه. بعد جوهرلیمو رو تو یه کم آبجوش حل کنید و به مربا اضافه کنید. ۱۰ دقیقه که قل خورد یه کم از مربا رو تو یخچال بزارید و غلظتشو چک کنید. اگه شل بود بزارید با حرارت متوسط بجوشه تا به غلظت مناسب برسه.