بریانی مرغ را داخل توپ خمیرى بپز!
آخرین خبر/ مواد لازم
در یک ماهیتابه روغن را اضافه کنید و پیاز و سیر و زنجبیل را تفت دهید.
سینه مرغ را اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری ادویه بریانی، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، ادویه عربی و پودر گشنیز را اضافه کنید.
نمک را اضافه کنید سپس گوجه فرنگی خرد شده، جعفری، گشنیز تازه، رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید سپس نصف لیوان دوغ یا ماست را اضافه کنید. 20 دقیقه بپزید.
در یک کاسه دو لایه خمیر فیلو یا خمیر باقلوا را اضافه کنید، پیازهای سرخ شده، یک لایه برنج پخته شده، یک لایه مواد مرغ را اضافه کنید، دوباره پیاز سرخ شده و گشنیز تازه را اضافه کنید، سپس یک لایه برنج اضافه کنید و خمیر را ببندید. سپس آن را در یک کاسه برگردانید.
داخل سینی فر بزارید و روى توپها را با زرده و شیر آغشته کنید و فلفل چیلی کمى بریزید. در فر 180 درجه از بالا و پایین بپزید تا طلایی شود. حدودا ده دقیقه زمان میبره تا طلایی شود