پخت این نان یک جلسه تراپیست
آخرین خبر/تاحالا تجربه کار با خمیر و داشتید؟
میتونم بگم مثل تراپی میمونه🤍✨
خیلی حس خوبیه😍
چند تا نکته کلی داره که رعایت کنی بهترین نتیجه رو میگیری.
۱. حتما از خمیرمایه تازه استفاده کن ( بیشتر از یکماه خمیرمایه رونگه ندار)
۲. از آرد نان فانتزی استفاده کن.
۳. استراحت روجدی بگیر خمیر باید استراحت کنه تا هوا داخلش محبوس بشه و در نهایت نون نرمی داشته باشی.
۴.اگه خمیر چسبندست بهش آرد نزن دستت رو بشور و چرب کن و سعی کن با دست چرب ورز بدی.( هر چی خمیر چسبناک تر نون نرم تر)
رول دارچینی:
آرد ۳ پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
خمیر مایه یک ق غ
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق غ
روغن ۳ ق غ
اگه خمیر مایتون تازست همه مواد و باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه ورز بدید.
۱ ساعت استراحت
حالا زیرش و آردپاشی کنید و با وردنه باز کنید
مخلوط کره ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای ۵۰ گرم و دارچین ۱ ق غ رو وسط نون بزنید.
رول کنید و با نخ دندان برش بزنید.
داخل سینی فر بچینید و نبم ساعت بهش استراحت بدید .
در نهایت روش کمی خامه رقیق شده با شیر بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شه.
درست کنید و لذت ببرید 🌸 نوش جان