رولت درست کنیم ولی با حلوا
آخرین خبر/حتما به لایه ی نازک حلوای داغ روی نانها بکشید و اگه دیدید برای نون های بعدی حلوا سرد شده بود مجدد گرمش کنید.
برای اینکه نون ها زودتر ندم و آماده رول کردن بشه نایلون بکشید تا کمی عرق کنه (زمانش به داغی حلوا و ضخامتی که حلوا رو روش کشیدین بستگی داره بین نیم تا یه ساعت طول میکشه که باید تست کنید ببینید راحت دول میشه یا نه و اینکه دقت کنید بیشتر از یه ساعت نمونه که نون خمید و له بشه چون دیگه در اون صورت هم نمیشه دولش کرد و بعدا هم توی یخچال آب میندازه.
۲۵۰ هزار حتما با فشار دست به نون رولش کنید و شل رول نکنید تا لایه ها کامل بسته بشه خیلی هم سفت فشار ندید که حلواها ازش بیرون بزنه
رول هادو حدودا یه ساعت داخل فریزر بزارید تا لایه ها خوب بهم بچسبن و موقع برش زدن هم تمیز برش بخوره تو فریزر نباید دوشو بپوشونید یا داخل نایلون بپیچید چون خمید میشه)
میتونید شب رول هارو در یخچال استراحت بدید و صبح برش بزنید فقط دقت کنید توی ظرفی که میزارید بهتره زیرش یا چند لایه دستمال کاغذی تا کنید بزارید یا اینکه داخل ظرفی باشه که زیرش بتونه خیلی کم هوا رد و بدل بشه که بازم از خمیر شدن نون جلوگیری کنیم.
بعد از برش زدن رول ها رو در ظرف در بسته نژارید یا حتی سلفون هم نکشید چون ندم میشه.
از هر حلوایی میشه استفاده کرد فقط باید کم روغن باشه و اینکه حلوا شل نباشه