نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

یک بشقاب مدیترانه ای داشته باشیم؟!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ظروف مدیترانه ای آسان آبدار سینه مرغ و سیب زمینی با سس خامه ای و پنیر
لیست مواد اولیه
 800 گرم - 1 کیلوگرم سیب زمینی کوچک 1-2 موزارلا (در صورت نیاز)
- گوجه فرنگی بسته به نیاز
۲۰ حبه سید
200 میلی لیتر ساهنه

2 قاشق چایخوری آبگوشت سبزیجات
. آجیل، نمک و فلفل برای مزه
. مشتی موزارلا
. پنیر برای آب پاشیدن مثلاً( گودا، موزارلا، یا اممنتالد) . سینه مرغ یک شب در ماست دوغ یا آیران آبریخته شده . روغن، ادویه مرغ و پوده
روز بعد سینه مرغ را تخلیه کنید و به شکل پنکیک برش بزنید با ادویه مرغ، نمک و کمی روغن بپاشید. برش های گوجه فرنگی و موزارلا را به نوبت به برشهای سینه مرغ بزنید با پونه پونه بپاش و یه کاسرول بذاری همچنین سیب زمینی ها را به شیوه ای پنک بریده و آنها را در آب کمی شود چاشنی با آبگوشت سبزیجات به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بسته به اندازه بجوشانید تا زمانی که هنوز سفت شوند. پس بذارش تو قدم کاسرول
برای سس کره را آب کنید خامه و حبه سیر فشرده اضافه کنید فصل با آبگوشت ،سبزی، نمک، فلفل و مفر و یک مشت موزارلا در سس ،بذارید دوباره هم بزنید و روی سیب زمینی بریزید همه چیز را در 200 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید.
سپس سیب زمینی را با پنیر بپاشید و 10 دقیقه دیگر در 220 درجه سانتیگراد بپزید تا قهوه ای طلایی بالاخره با جعفری تازه بپاشید و از گرم لذت ببرید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar