کرپ گوشت فرانسوی درست کنیم
آخرین خبر/“کرپ گوشت” یک غذای فرانسوی است که میتوانیم به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنیم.
مواد لازم کرپ گوشت
گوشت چرخ کرده :300 گرم
فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
رب :2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته :2 عدد
پیاز :1 عدد
نمک :به مقدار لازم
جعفری خرد شده:5 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ
تخم مرغ :5 عدد
کره نصف :استکان
نمک :به مقدار کم
شیر:1 استکان
آرد:1/5 استکان
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
سپس نمک و فلفل را بریزید و گوشت را اضافه کنید.
گوشت را خوب تفت داده و در نهایت جعفری و رب را افزوده و یک لیوان آب بریزید.
اجازه دهید مواد خوب پخته و آب آن تمام شود.
در این مرحله تخم مرغ پخته شده را روی مواد رنده کرده و خوب مخلوط نمایید.
در این میان کرپ ها را آماده نمایید.
مواد کرپ را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید داغ شود.
هر بار مقداری از مواد کرپ را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ نمایید.
داخل هر کرپ مقداری از سس گوشت بریزید و رول کنید.
رول ها را داخل سینی فر بچینید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم در فر بپزید.
بعد از این مرحله کرپ های گوشت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
روی کرپ های گوشت را با جعفری تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرپ گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کرپ گوشت را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .