37
38
22.2K
37
38
22.2K
آخرین خبر/خمیر باقلوا یک بسته
کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
گردو یا پسته خرد شده مقدار دلخواه
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
چندتا دونه هل
حتما همه لایه هارو کره بزن که خوب سرخ شه.
میتونی توی سینی بزرگ باقلوا رو درست کنی که خمیرت اضافه نیاد.
حتما قبل از پخت باید باقلوا رو برش بزنی.
حدود ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بذار تا پخته شه.
میتونی چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنی.
شربت که خنک شد روی باقلوای داغ بریزین(توی ویدیو اشتباه گفته شده)