طرز تهیه گراتن سیب زمینی
آخرین خبر/ سیب زمینی به مقدار لازم من ۸ تا زدم.
آرد سفید دو قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
شیر دو و نیم لیوان
سبزی ایتالیایی نصف قاشق غ خوری
اگه سبزی ایتالایی نداشتید، میتونید ترکیب ادویه هایی مثل اویشن، اورگانو، پودر سیر، پاپریکا و … بهش اضافه کنید.
نمک نصف قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان نصف لیوان
پنیر پیتزا برای تاپینگ
فلفل دلمه خرد شده برای تزیین
هر دستگاهی دارید از قبل گرم بشه با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵-۵۰ دقیقه بمونه. بعد از ریختن پنیر هم من ۲۰ دقیقه دیگه داخل فر گذاشتم تا پنیر آب بشه و سه دقیقه اخر گریل رو روشن کنید.
نکات تکمیلی: لا به لای سیب زمینی ها میتونید مرغ گریل خرد شده، سوسیس، قارچ سرخ شده هم به سلیقه ی خودتون اضافه کنید.
سطح قالبتون رو با مواد سس لب ریز نکنید.
تفت خوردن ارد تقریبا ده دقیقه باشه بعد کره اضافه بشه. ادویه رو با کره تفت بدید که عطرش ازاد بشه.
شیر رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید که ارد گلوله نشه و حدود ده دقیقه هم مواد سس رو هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه بعد پنیر اضافه بشه.