نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

اگه قهوه دوست داری، توهم عاشق این کیک سه شیر میشی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ تخم مرغ ۴ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
عصاره وانیل ۱ ق چ 
بکینگ پودر ۲ق چ

شیر ۲پیمانه
خامه ۲۴۰ گرم
شیر عسلی ۲/۳پیمانه(۶ ق غ سر پر)
پودر نسکافه ۱تا ۲ ق غ

پودر نسکافه ۳ ق غ
شکر ۳ ق غ
آب ۳ ق غ
خامه قنادی ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:
ابتدا فر با دمای ۱۸۰ روشن میکنیم و آرد و بکینگ پودر و چند بار الک میکنیم و کنار میذاریم.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ( برقی هم میشه) اونقدر مخلوط میکنیم تا کرمی و کشدار بشه.
حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و به آرامی با همزن یا لیسک مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابه.
مخلوط به دست اومده رو توی قالب مربعی یا مستطیلی که کفش کاغذ روغنیه میریزیم و توی فر میذاریم به مدت ۳۰ الی۴۵ دقیقه تا کامل بپزه.
از فر که در آوردین بذارید خنک بشه و اندازه ای که میخواین ببرید و با سیخ چوبی همه جاشو سوراخ کنید.

طرز تهیه سس: 
خامه صبحانه،پودر نسکافه و شیر عسلی  رو خوب مخلوط کنید و شیر بهش اضافه کنید.
حالا روی کیکتون که خنک شده برزید ،جوری که همه جاش خیس بشه.
پودر نسکافه شکر و آب رو اونقدر بزنید تا سفت و خامه ای بشه.

خامه قنادیتونم فرم بدین و به قهوه اضافه کنید هر جوری که دوست دارین روی کیکتون پخش کنید و با قهوه پخشش کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره