اگه قهوه دوست داری، توهم عاشق این کیک سه شیر میشی
آخرین خبر/ تخم مرغ ۴ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
عصاره وانیل ۱ ق چ
بکینگ پودر ۲ق چ
شیر ۲پیمانه
خامه ۲۴۰ گرم
شیر عسلی ۲/۳پیمانه(۶ ق غ سر پر)
پودر نسکافه ۱تا ۲ ق غ
پودر نسکافه ۳ ق غ
شکر ۳ ق غ
آب ۳ ق غ
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر با دمای ۱۸۰ روشن میکنیم و آرد و بکینگ پودر و چند بار الک میکنیم و کنار میذاریم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ( برقی هم میشه) اونقدر مخلوط میکنیم تا کرمی و کشدار بشه.
حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و به آرامی با همزن یا لیسک مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابه.
مخلوط به دست اومده رو توی قالب مربعی یا مستطیلی که کفش کاغذ روغنیه میریزیم و توی فر میذاریم به مدت ۳۰ الی۴۵ دقیقه تا کامل بپزه.
از فر که در آوردین بذارید خنک بشه و اندازه ای که میخواین ببرید و با سیخ چوبی همه جاشو سوراخ کنید.
طرز تهیه سس:
خامه صبحانه،پودر نسکافه و شیر عسلی رو خوب مخلوط کنید و شیر بهش اضافه کنید.
حالا روی کیکتون که خنک شده برزید ،جوری که همه جاش خیس بشه.
پودر نسکافه شکر و آب رو اونقدر بزنید تا سفت و خامه ای بشه.
خامه قنادیتونم فرم بدین و به قهوه اضافه کنید هر جوری که دوست دارین روی کیکتون پخش کنید و با قهوه پخشش کنید.