نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک دونات سیب برای عصر‌ خنک پاییزی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم: 
آرد: ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر: ۷ گرم
دارچین: ۵ گرم 
نمک: ۲ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد

شکرقهوه ای:۵۰ گرم
شکر سفید: ۷۰ گرم 
پوره ی سیب : ۲۵۰ گرم 
وانیل: یک ق چ
روغن مایع: ۱۲۰ گرم 
پوشش روی دونات ها: کمی کره ی آب شده و شکر و دارچین(دلبخواه)
طرز تهیه : 
اول دو تا سیب رو پوست بکنید و خرد کنید و با یکی دو قاشق آب، ۲۰ دقیقه بپزید و بعد پوره کنید، بذارید خنک بشه.
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید. 
تخم مرغ ،شکر ،پوره ی سیب ، روغن و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و مایع کیک رو در قیف بریزید و در قالب دونات چرب و آردپاشی شده (من از اسپری جدا کننده استفاده کردم) پایپ کنید و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر داغ ۱۸۰ درجه بپزید. میتونید مایع کیک رو در قالب کاپ کیک بریزید، فقط زمان پخت حدود ۵ دقیقه بیشتر میشه. در صورتدلخواه، روشونو کره ی آب شده بمالید و در شکر و دارچین بغلطونید که عطر و طعمش رو چند برابر میکنه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره