کیک دونات سیب برای عصر خنک پاییزی
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد: ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر: ۷ گرم
دارچین: ۵ گرم
نمک: ۲ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکرقهوه ای:۵۰ گرم
شکر سفید: ۷۰ گرم
پوره ی سیب : ۲۵۰ گرم
وانیل: یک ق چ
روغن مایع: ۱۲۰ گرم
پوشش روی دونات ها: کمی کره ی آب شده و شکر و دارچین(دلبخواه)
طرز تهیه :
اول دو تا سیب رو پوست بکنید و خرد کنید و با یکی دو قاشق آب، ۲۰ دقیقه بپزید و بعد پوره کنید، بذارید خنک بشه.
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ،شکر ،پوره ی سیب ، روغن و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و مایع کیک رو در قیف بریزید و در قالب دونات چرب و آردپاشی شده (من از اسپری جدا کننده استفاده کردم) پایپ کنید و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر داغ ۱۸۰ درجه بپزید. میتونید مایع کیک رو در قالب کاپ کیک بریزید، فقط زمان پخت حدود ۵ دقیقه بیشتر میشه. در صورتدلخواه، روشونو کره ی آب شده بمالید و در شکر و دارچین بغلطونید که عطر و طعمش رو چند برابر میکنه