فرنی مخصوص برای شب های بلند پاییز
چی شی/ با طرز تهیه فرنی کدو حلوایی آشنا شوید:
مواد لازم برای ۶ نفر
کدو حلوایی ½ کدو حلوایی متوسط
کره ۵۰ گرم
آب ۱ لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
هل ۲ عدد
چه جوری درست میشه:
مرحله ۱: آمادهسازی کدو حلوایی
برای تهیه فرنی کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو حلوایی را پوست می گیریم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه یک یا دو پیمانه آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کدو حلوایی به طور کامل بپزد.
مرحله ۳: تهیه پوره کدو حلوایی
در این مرحله کره را به کدو حلوایی پخته شده اضافه می کنیم و آنرا با گوشکوب برقی به صورت پوره در می آوریم تا کاملا یکدست شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. در ادامه شیر را به همراه شکر و آرد برنج داخل یک قابلمه مناسب با هم ترکیب می کنیم.
مرحله ۴: ترکیب مواد در قابلمه
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، هل و چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را چند لحظه یک بار هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسند و ته نگیرد.
مرحله ۵: اضافه کردن پوره کدو حلوایی
پس از اینکه مواد داخل قابلمه به غلظت مناسب رسیدند، چوب دارچین و دانه های هل را از قابلمه خارج می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه پوره کدو حلوایی را به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست و ترکیب شوند.
مرحله ۶: تکمیل و تزیین فرنی
در مرحله پایانی برای اینکه مواد فرنی کاملا یکدست شوند، می توانیم با گوشتکوب برقی مواد را به خوبی له کنیم. در ادامه فرنی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر دارچین به سلیقه خود آنرا تزیین کرده و سرو می کنیم.
نکات فرنی کدو حلوایی
پخت کدو با بخار
پختن کدو حلوایی به روش بخارپز، علاوه بر حفظ مواد مغذی، باعث میشود که آب اضافی وارد فرنی نشود و بافتی لطیفتر و کرمیتر داشته باشد. این روش به شما کمک میکند تا فرنی خوشمزهتری با طعم غنیتر داشته باشید، زیرا تمامی عطر و طعم کدو در داخل آن باقی میماند.
استفاده از آرد برنج مرغوب
آرد برنج با کیفیت نه تنها باعث غلظت بهتر فرنی میشود، بلکه از گوله شدن مواد جلوگیری میکند. برای داشتن فرنی نرم و یکدست، آرد برنج باید به طور کامل در شیر و شکر حل شده و مخلوط شود. استفاده از آرد برنج تازه، به خصوص در بافت فرنی تأثیر زیادی دارد.
حرارت ملایم
مرحله ۶: تکمیل و تزیین فرنی
در مرحله پایانی برای اینکه مواد فرنی کاملا یکدست شوند، می توانیم با گوشتکوب برقی مواد را به خوبی له کنیم. در ادامه فرنی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر دارچین به سلیقه خود آنرا تزیین کرده و سرو می کنیم.
نکات فرنی کدو حلوایی
پخت کدو با بخار
پختن کدو حلوایی به روش بخارپز، علاوه بر حفظ مواد مغذی، باعث میشود که آب اضافی وارد فرنی نشود و بافتی لطیفتر و کرمیتر داشته باشد. این روش به شما کمک میکند تا فرنی خوشمزهتری با طعم غنیتر داشته باشید، زیرا تمامی عطر و طعم کدو در داخل آن باقی میماند.
استفاده از آرد برنج مرغوب
آرد برنج با کیفیت نه تنها باعث غلظت بهتر فرنی میشود، بلکه از گوله شدن مواد جلوگیری میکند. برای داشتن فرنی نرم و یکدست، آرد برنج باید به طور کامل در شیر و شکر حل شده و مخلوط شود. استفاده از آرد برنج تازه، به خصوص در بافت فرنی تأثیر زیادی دارد.